Vedete din Romania

# andreea mantea iubit #andreea mantea

S-a aflat! Cine este iubitul misterios al Andreei Mantea?

Andreea Mantea este foarte fericita! Are o cariera de succes, un baietel superb si s-a impacat si cu tatal copilului sau Cristian Mitrea. 

Desi toata lumea credea ca Andreea si Cristian sunt din nou impreuna, se pare ca prezentatoarea TV si-a gasit sufletul pereche in urma cu aproximativ 5 ani. Nu a vorbit niciodata despre iubitul sau, deasupra acestui subiect din viata sa planand misterul. 

Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune. De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

"Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată', au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare