Vedete din Romania

Sanda Ladosi este dependenta de poze

Sanda Ladosi are o arhiva impresionata de poze care o infatiseaza in diverse ipostaze, povesteste Cancan. "Am albume intregi pregatite pentru perioada in care voi imbatrani si voi deveni senila si voi avea nevoie de ajutor ca sa-mi amintesc cum aratam in anumite momente din cursul vietii", a declarat amuzandu-se cantareata. Motivul real este, insa, altul. foto de dupa nastere. "M-am fotografiat inainte de sarcina, apoi cu burtica si acum, din nou. Mai am de slabit in jur de sase kilograme si, totusi, am vrut sa mai am un reper pana voi ajunge la greutatea dorita."

Revine in muzica

Mai mult, Sanda a refuzat filtrele si retusurile, tocmai pentru a avea o viziune clara asupra realitatii. Si pentru ca are o evolutie favorabila, in curand va reveni in atentia publicului. "Am hotarat sa intru in studio imediat ce Bogdan, baietelul meu, va implini un an." Sanda si Stefan isi vor sarbatori fiul acasa, in familie, pe data de 14 februarie. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare