Vedete din Romania

#sanda ladosi #bona #filipine

Sanda Ladosi si-a luat bona din Filipine

Desi a renuntat la cariera muzicala, pentru a se putea ocupa de cresterea celor doi copii ai ei, Bogdan si Ioana, Sanda Ladosi simte ca nu face fata. Astfel, si-a luat ca ajutor o bona filipineza.

"Cu doi copii mici e foarte greu sa te descurci de unul singur. Eu ma ocup foarte mult de ei, dar am mai fost ajutata si de alte bone. Am renuntat insa si am optat pentru o bona filipineza care a venit la noi de doua zile. Au durat actele cam doua luni de zile pentru ca se fac tot felul de controale din partea ambasadei, sa se convinga ca bona ajunge intr-o familie echilibrata", a declarat Sanda Ladosi pentru ziarul "ring".

Cu toate acestea, interpreta de muzica usoara a marturisit ca s-a documentat temeinic inainte de a deveni mama si asta pentru ca isi doreste ca micutii ei sa se dezvolte frumos.

"Am invatat in primul rand ca e important ca atunci cand esti foarte obosit sa iti intelegi copilul si sa nu reactionezi nervos pentru ca si el va face la fel. Exista psihologia copilului care trebuie stiuta de orice mamica pentru ca micutul sa se dezvolte frumos", a precizat cantareata pentru aceeasi sursa.

In acelasi interviu, Sanda Ladosi a marturisit ca se gandeste sa revina la muzica. Motivul? Vecinii ei o "mustruluiesc" ca nu mai canta.

"In prezent, lucrez cu compozitorul George Popa care are piese noi pentru mine, dar inca nu am timp sa petrec in studio. Sunt mai importanti copiii mei acum. Cand ma voi asigura ca sunt in regula in prezenta bonei, ca se vor acomoda cu ea, voi intra in studio. Nu simteam nevoia sa revin in muzica, dar trebuie sa recunosc ca m-au mustrulit vecinii de pe strada pe care locuiesc ca nu mai cant", a concluzionat Sanda Ladosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare