Vedete din Romania

Sandra Soicescu nu este geloasa

Dupa numeroase speculatii publicate in presa mondena legate de viata sa particulara , Alessandra Stoicescu a vorbit pe larg despre idila pe care o traieste de o perioada, alaturi de Florin, iubitul ei, relateaza Ziarul. “Este vorba de un coleg din trust, pe care il cunosc de trei ani de zile, de cand lucram impreuna. Eu eram libera, el liber, si s-a intamplat. El este omul cu care ma simt bine”, a spus stirista “Observatorului”.

Cariera este pe primul loc

Prezentatoarea a precizat, miercuri seara, in studioul „Agentului VIP“, ca, in viata ei, cariera se afla pe primul loc, iar timpul liber este aproape inexistent, si de aceea, de cele mai multe ori, persoanele din jurul ei nu i-au inteles pasiunea. “Intelegerea e mult mai mare din partea unui coleg. El ma intelege de ce stau la serviciu pana la unu noaptea, cand nu mi-a iesit o emisiune, si pana la patru dimineata cand am alte filmari”, a marturisit Sandra Stoicescu . Din cauza programului foarte incarcat, cei doi indragostiti, care de curand s-au si mutat impreuna in vila Sandei din Baneasa, isi petrec foarte putin timp acasa. “Duminica e singura zi libera. Atunci facem tot ce este de facut. Ne vizitam prietenii, rudele, mergem la cumparaturi, la un film”.

Nu este

Desi se declara o tauroaica si recunoaste ca are simtul proprietatii, Sandra nu se considera o persoana geloasa . “Nu sunt geloasa, sunt posesiva! Trebuie sa fie omul meu, sa avem incredere unul in altul si sa jucam cu cartile pe masa. Nu caut prin telefoane si nu sparg parole de mail”, a adaugat stirista, care se considera, la cei 30 de ani ai sai, o persoana echilibrata. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului