Vedete din Romania

#iubit sanziana buruiana #suferinta #sanziana buruiana

Sanziana Buruiana sufera din dragoste

Sanziana Buruiana a ramas fara iubit de cateva saptamani si, dupa cum insasi marturiseste, sufera foarte tare. Blonda sustine ca din aceasta cauza nu mai are pofta de mancare si a slabit foarte mult.

Vedeta a mers intr-o vacanta in Italia, unde a sperat sa uite de probleme, dar in toata aceasta perioada a rememorat clipele fericite pe care le-a trait langa fostul iubit, Catalin Ratoi.

"Am mers in vacanta cu fetele ca sa uit de probleme. Nu a fost foarte frumos pentru ca nu l-am avut pe Ratoi langa mine. Ziua stateam la plaja, iar seara mergeam la masa, dar eu nu prea mancam. Am fost foarte trista si nu prea am mancat zilele astea. Am slabit mult. Nu pot sa-l uit, mi-e dor de el", a declarat Sanziana Buruiana.

Sanziana Buruiana si Catalin Ratoi au format un cuplu din toamna anului trecut , insa in uma cu o luna cei doi au decis sa o ia pe drumuri separate, din cauza neintelegerilor foarte dese.

"Certurile dintre ei nu sunt de acum, sunt de mai multa vreme si pur si simplu nu au mai rezistat. Cel mai bine e asa, fiecare pe drumul lui", declarau la acel moment prietenii Sanzianei.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare