Vedete din Romania

#jennifer aniston #natalie portman #brad pitt #woody harrelson #woody allen #saptamana internationala #angelina jolie #mel gibson

Saptamana internationala: Angelina Jolie... frumoasa, dar geloasa

In aceasta saptamana, primele pagini ale publicatiilor internationale de monden au fost ocupate de Angelina Jolie si Mel Gibson. Angelina si Brad Pitt au probleme din cauza geloziei actritei, care isi acuza iubitul de flirt cu colegele, in timp ce sotia lui Mel Gibson a intentat procesul de divort pentru ca actorul a fost fotografiat cu o alta femeie. Ea ar putea castiga jumatate din averea lui.

Zvonurile despre neintelegerile dintre Brad Pitt si Angelina Jolie nu sunt noi, dar acum cateva zile ele au revenit in atentia publicului, datorita geloziei Angelinei. Desi este considerata de multi cea mai frumoasa femeie din lume, se pare ca actrita nu are foarta multa incredere in sine din moment ce a tipat la iubitul ei atunci cand a aflat ca Natalie Portman a tinut mortis sa joace cu el intr-un film.  

Jolie l-a acuzat pe Brad ca flirteaza cu colega de platou, speriata probabil ca nu cumva istoria sa se repete. Brad si Angelina s-au indragostit in timpul filmarilor, pe vremea cand actorul era inca implicat in relatia cu Jennifer Aniston.

Viata de vedeta

Madonna a gasit cea mai britanica casa din New York si a cumparat-o.

Justin Timberlake a hotarat sa o ia pe urmele Andreei Marin Banica si sa escaladeze varful Kilimanjaro.

Melanie B a avut nevoie de hipnoza pentru a face striptease in fata a mii de oameni in Las Vegas.

David Duchovny nu a incercat hipnoza, dar si-a refacut casnicia dupa problema dependentei de sex.

Amy Winehouse il respecta pe Eminem, dar nu vrea sa lucreze cu el.

Katy Perry vrea ca toata lumea sa stie ca nu este prietena buna cu Rihanna.

Adulterul nu e un pacat, Mel?

Casnicia lui Mel Gibson a luat sfarsit dupa publicarea unor poze cu actorul ultra-religios sarutandu-se pe plaja cu o tanara Mel Gibsonin Costa Rica. Sotia lui a depus cererea de divort in care cere custodia fiului lor de 9 ani si impartirea averii. Pentru ca nu are un contract prenuptial, actorul ar putea plati scump indiscretia, cu jumatate din averea de 900 milioane de dolari.

Woody Allen a aflat si el ce inseamna adulterul. In proces cu un producator de haine american, care a folosit o secventa dintr-un film al lui Allen in scop publicitar, Woody s-a trezit ca avocatii apararii aduc in discutie trecutului lui. Deoarece regizorul s-a casatorit cu fiica adoptiva a fostei lui sotii, Mia Farrow, tribunalul ar putea hotari ca reputatia lui era deja distrusa, deci nu poate obtine daune in ideea ca reclama i-ar fi afectat imaginea.

Nu a fost o saptamana buna nici pentru Woody Harrelson , care a avut o altercatie cu un paparazzo intr-un aeroport. Conflictul a degenerat in violenta fizica, actorul avand antecedente serioase - acum trei ani el a incercat sa sugrume un reporter.

Urmareste clipul altercatiei dintre Woody Harelson si paparazzo:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului