Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #pamela anderson

Saptamana internationala: Comemorarea lui Michael a fost anulata

Concertul comemorativ in cinstea lui Michael Jackson a fost anulat dupa ce trei dintre artistii care urmau sa cante s-au retras. Peste jumatate din biletele de la evenimentul din Austria, organizat de Jermaine, fratele megastarului, au fost deja vandute.

Evenimentul urma sa aiba loc pe 26 septembrie la palatul Schonnenberg din Viena in fata a 65.000 de spectatori. Organizatorii au anuntat ca evenimentul ar putea totusi sa aiba loc in luna iunie a anului viitor la Londra.

Hotararea de a renunta la concert a venit la numai cateva ore dupa ce Mary J. Blidge, Chris Brown si Natalie Cole, cei mai cunoscuti artisti care urmau sa cante, si-au anulat prezenta.

Jermaine, fratele artistului, a sperat ca toate biletele pentru eveniment, cu preturi intre 63 si 519 euro, se vor vinde, chiar in absenta unor nume mari pe afis, dar acum va trebui sa returneze banii fanilor care au cumparat deja bilete. 

Janet Jackson ii va aduce totusi un omagiu fratelui ei la premiile MTV din 13 septembrie. In cadrul festivitatii va fi prezentat in premiera si trailerul peliculei This Is It, despre ultimele zile de repetitii ale lui Michael, care va fi proiectat in cinematografele din toata lumea pentru numai doua saptamani in luna octombrie.

 

Viata de vedeta

Lady GaGa a pus embargo pe penis! Artista refuza sa mai discute organul sexual inchipuit dupa ce a anuntat ca vaginul sau se simte jignit de intrebarile legate de acest subiect.

George Clooney a primit o propunere indecenta din partea unui jurnalist italian, care a inceput sa se dezbrace in fata actorului la o conferinta de presa.

Dupa multe certuri si despartiri si un divort, tocmai cand ruptura parea definitiva, Amy Winehouse a fost prinsa in pat cu fostul sot.

Brad Pitt a reusit sa combine cele doua mari pasiuni ale sale: arhitectura si copiii. El a cheltuit 80.000 de dolari pentru un loc de joaca pentru hamsterii familiei.

Pentru ca soarele imbatraneste pielea, Madonna nu a stat mai mult de 8 minute la plaja alaturi de Jesus Luz.

Cybill Sheperd a marturisit ca motivul pentru care s-a despartit de Elvis, "cel mai senzual barbat", au fost drogurile, pe care actrita nu le-a putut accepta.

Jennifer Aniston isi ia o vacanta de cateva luni pentru a pleca departe de Hollywood, "intr-o aventura".

Lui Kristen Stewart ii e mila de colegul ei din Twilight, Robert Pattinson, care este hartuit permanent de fani si presa.

 

Pamela Anderson , razboinica PETA

Blonda este vedeta unei noi campanii PETA. Organizatia care sustine drepturile animalelor a filmat un spot publicitar in care Pamela joaca rolul unui agent de paza intr-un aeroport si nu permite accesul calatorilor care poarta haine si accesorii de piele sau de blana.

PETA ar fi vrut ca filmuletul sa fie difuzat pe ecranele din aeroporturile americane, insa oficialii CNN (care se ocupa de continutul difuzat in salile de asteptare) au respins clipul, invocand nuditatea din imagini, nepotrivita pentru minori.

Campania este ultima dintr-o serie la care fostul iepuras Playboy a lucrat pentru organizatia care sustine renuntarea la orice produs de origine animala si eliberarea tuturor animalelor de Casa.

Daca pana acum Pamela s-a dezbracat de mai multe ori sub sloganul PETA "I'd rather go naked than wear fur!" ("Prefer sa fiu goala decat sa port blana!"), in acest clip blonda isi arata doar decolteul generos si ii lasa pe altii sa se dezbrace complet.

Urmareste reclama PETA interzisa in aeroporturi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare