Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #madonna

Saptamana internationala: Michael Jackson a fost inmormantat cu fast

Michael Jackson a fost inmormantat vineri dimineata la cimitirul Forest Lawn din Glendale, California. La ceremonia funerara au participat doar apropiatii artistului, familia si prietenii. Presa nu a avut acces.

Regele muzicii pop a fost inmormantat intr-un costum de scena, cu celebra lui manusa alba, intr-un cosciug suflat cu aur, in valoare de 25.000 de dolari. La ceremonie au fost prezenti copiii artistului, care i-au lasat in sicriu biletele cu gandurile lor pentru tatal lor, parintii, familia Jackson, dar si vedete apropiate, precum Elizabeth Taylor , Barry Bonds, Chris Tucker, Diana Ross si fosta lui sotie, Lisa Marie Presley .

Pe 8 septembrie, fratele megastarului va anunta intr-o conferinta de presa numele artistilor care ii vor aduce un tribut lui Michael Jackson. Evenimentul va avea loc la Palatul Schoenbrunn din Viena in data de 26 septembrie. Sora lui Jackson, LaToya, a lansat deja un videclip tribut in cinstea megastarului.

 

Viata de vedeta

Jean Claude Van Damme sodomizat de o romanca? Tanara sustine ca detine inregistrarea video cu fanteziile sexuale implinite ale actorului.

Pe platourile de filmare la Sex And The City 2, Sarah Jessica Parker este mai bine pazita ca Obama.

Keanu Reeves este nevoit sa se supuna unui test ADN pentru a dovedi ca nu are copii nerecunoscuti.

Desi a bagat-o in spital, Rihanna mai are inca sentimente pentru fostul ei iubit, Chris Brown.

Cand colegul ei de scena s-a infierbantat prea mult, Cate Blanchett a primit un radio in cap in timpul unei piese de teatru.

In timp ce alti oameni de varsta lui asteapta vizita postasului cu pensia, Sylvester Stallone vrea din nou sa ucida in numele dreptatii.

Noua speranta de a renunta la droguri a lui Amy Winehouse este un vraci din Caraibe pe care vrea sa-l ia cu ea acasa.

Halle Berry a confirmat faptul ca este insarcinata cu al doilea copil pe care il va avea impreuna cu iubitul ei fotomodel.

Demi Moore sustine ca nu a suferit nici o interventie de chirurgie estetica si ca aspectul ei tineresc a fost obtinut doar prin munca si ingrijire.

 

Madonna, hulita si adulata

Cel mai de succes turneu al unui artist solo din toate timpurile este "Sticky & Sweet" al Madonnei. Dupa ce a obtinut recordul cu prima parte a turneului care a incasat peste 200 de milioane de dolari, artista si-a dublat incasarile cu a doua parte care a poposit si in Romania.

Sfarsitul turneului nu a fost insa lipsit de controverse. Dupa ce romanii au huiduit mesajul de toleranta al Madonnei la Bucuresti, ea le-a raspuns taios in timpul concertului de la Sofia. Tot in Bulgaria, Madonna a parut ca si-a pierdut cunostinta pe scena insa fanii cantaretei sustin ca momentul a facut parte din spectacol. 

In ultimele doua concerte, sustinute la Tel Aviv, Madonna i-a luat pe scena cu ea si pe copii cei mari. Cantareata l-a lasat pe Rocco (9 ani) sa ocupe scaunul DJ-ului, iar Lourdes (13 ani) a cantat la pian in timpul unei piese si a dansat alaturi de mama ei in timpul piesei Give It 2 Me. Fiica cea mare a Madonnei apare si in noul videoclip al artistei, realizat pentru promovarea piesei Celebration.

Desi a muncit la turneu pentru aproape doi ani, regina muzicii pop nu da semne de oboseala. Ea planuieste sa alerge intr-un maraton de 200 km la inceputul anului viitor si la sfarsitul lunii septembrie va lansa o colectie de piese din intreaga cariera, Celebration.

 

Urmareste noul videoclip al Madonnei la piesa Celebration:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare