Vedete din Romania

#Mirela Boureanu Vaida #sarcina vedete #vedete intern #andreea mantea #giulia anghelescu #showbiz

Sarcina cu mari emotii. 3 vedete in pericol sa isi piarda copiii

Sa fii mereu in lumina reflectoarelor si sa duci si o sarcina pana la capat fara nicio problema nu e usor. Iar vedetele mondene stiu asta cel mai bine.

Andreea Mantea

Sursa foto: wowbiz.ro

In urma cu cateva saptamani, Andreea Mantea facea dezvaluirea cea mare: este insarcinata. Dupa anuntul socant au aparut tot felul de voci care au insistat asupra faptului ca bruneta nu stie cine e tatal copilului pe care il poarta in pantece. Pana la urma, Andreea a spus ca bebelusul pe care urmeaza sa il aduca pe lume este al luptatorului Cristi Mitrea. A urmat o serie de scandaluri, iar in tot acest timp, fosta "Burlacita" a continuat filmarile pentru o productie ce urmeaza sa se lanseze la Antena 1 anul viitor.

Nu fara probleme, insa. "O sarcina la inceput aduce cu ea multe stari de ameteala, de greata si eu am parte de ele din plin", marturisea Andreea. Iar asta s-a vazut zilele trecute. "Din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut modera emisiunea. Atunci, a fost nevoie ca ea sa fie menajata si, timp de trei ore, nu a mai facut nimic, a stat la hotel pana si-a revenit!", au spus, potrivit wowbiz.ro, persoane implicate in proiect, care sustin ca bruneta s-a speriat foarte tare ca ar putea pierde sarcina.

CITESTE SI:

Casatorie-soc in showbiz. Mihai Bendeac se insoara?
Cum se umileste Antonia in fata sotului!
Alexandra Stan face o dezvaluire incredibila: "Am fost indragostita de el!"

 



Giulia Anghelescu


Sursa foto: libertatea.ro

Gravida in patru luni, nici Giulia Anghelescu nu s-a gandit ca cea de-a doua sarcina ii va pune probleme. Artista se teme sa iasa din casa pentru ca i se face mereu rau. "Are greturi si abia se ridica din pat, s-a ingrasat foarte putin, ceea ce nu este deloc bine pentru bebelusul ei. Copilul are nevoie de vitamine, mama trebuie sa se alimenteze ca si copilul sa ia ce are nevoie. Giulia face eforturi disperate pentru a avea o sarcina normala si fara probleme. Evita sa plece din casa, iar aparitiile ei la evenimentele mondene sunt din ce in ce mai rare, chiar si iesirile ei in oras sunt foarte scurte", au declarat pentru wowbiz.ro surse din anturajul Giuliei.

Mirela Boureanu Vaida

Sursa foto: reginele.ro

In 7 luni este insarcinata Mirela Boureanu Vaida, insa prezentatoarea, ambitioasa din fire, abandoneaza cu greu emisiunea pe care o prezinta deja de cativa ani, "Mireasa pentru fiul meu". Asta desi multi ii spun ca efortul la care se supune ii poate pune sarcina in pericol. Nu o data Mirelei i s-a facut rau chiar in timp ce se afla in direct, sau cu doar cateva minute inainte de a intra in platou, dandu-le mari emotii atat membrilor echipei sale, cat si concurentilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare