Vedete din Romania

#carte #piesa #scandal #phoenix #nicu covaci #ovidiu lipan tandarica

Scandal intre fostii membri ai trupei Phoenix

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, vrea sa publice un an doilea volum al cartii pe care a scris-o despre celebra trupa. In acest volum, Covaci vrea sa faca noi dezvaluri despre scandalurile care au intervenit de-a lungul timpului intre membrii formatiei.

In noul volum, Nicu Covaci intentioneaza sa vorbesca despre scandalul care s-a iscat intre el si ceilalti membri ai trupei in privinta faptului ca acesta le-a interzis sa mai cante melodiile trupei Phoenix fara acordul sau, dar si despre conflictele pe care le-a avut cu Ovidiu Lipan "Tandarica".

"In formula noastra noua, Transsylvania Phoenix, Tandarica a introdus peste noapte doi instrumentisti straini si s-a prezentat cu formatia la un festival international, lasandu-ma iarasi acasa fara sa spuna un cuvant. Am plecat la acel spectacol cu gandul sa-l omor... Si dupa l-am aruncat de pe scena si i-am pus cutitul de scafandru in gat...", scrie Nicu Covaci.

La acestea, Ovidiu Lipan "Tandarica" a reactionat imediat: "Faptele prezentate de el au o urma de adevar, dar acesta a fost denaturat in interesul lui. Da, e adevarat, mi-a fost pus cutitul la gat [...] Dar ar trebui ca Nicu sa aiba grija ca acest cutit sa nu sara la gatul lui. Nu cred ca noi nu avem dreptul sa cantam piesele Phoenix la crearea carora am contribuit cu totii".

Sursa foto: www.libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare