Vedete din Romania

#vocea romaniei #vedete intern #duel vocea romaniei # ana kalmar # muneer #loredana vocea romaniei

Scandal la Vocea Romaniei: Duel cu final asteptat?

Ultima editie a showlui „Vocea Romaniei” inainte de emisiunile live a adus noi semne de intrebare privind obiectivitatea juratilor. In plus, chiar si juratii intre ei s-au criticat pentru felul in care au ales melodiile concurentilor sau modul de apreciere a performantelor lor. 

Tu stai numai prin restaurante si de asta stii cum se canta pe acolo.

Horia Brenciu, jurat Vocea Romaniei

Poate cel mai controversat moment al serii a fost duelul dintre ardeleanca Ana Kalmar si exoticul Muneer Al Obeidii din Abu Dhabi.Acesta din urma este prieten cu producatoarea emisiunii, Mona Segal, dupa cum a aratat ziarul Click! in urma cu o luna, De asltfel, suspiciunile prezentate atunci s-au confirmat sambata seara, cand tanara a fost eliminata din competitie. „Muneer filmeaza acum duelurile la Buftea, pentru a doua etapă. El şi cu concurentul cu care canta, o fata, au primit piesa «I Belong to You», de la Lenny Kravitz, preferatul lui. Piesa i se potriveste perfect, iar fata saraca nu are ce face, desi are o voce splendida", a povestit in luna octombrie sursa Click!. 

La finalul interpretarii, Smiley a spus ca nu se poate obisnui cu faptul ca piesa a fost interpretata de o voce feminina, iar Brenciu i-a sugerat Loredanei sa mearga mai departe cu Ana daca isi doreste in echipa o voce puternica si cu Muneer daca isi doreste o aparitie senzuala. Jurata a mers mai departe cu Muneer. 

CITESTE SI 

3 vedete inselate, care si-au iertat partenerii infideli

Juratii au fost mai vehementi si in privinta altor concurenti. Astfel, Loredana a declarat ca Horia Brenciu l-a ales pe Florin Ilinca (care a intors scaunului juratului cu piesa „Du Hast”) doar din orgoliu, considerand ca acesta nu va putea sa schimbe registrul muzical pe viitor.

Alt duel, alte critici

Loredana i-a mai replicat lui Brenciu ca desi are cunostinte muzicale din familie, el este mai intai prezentator, apoi cantaret, in timp ce ea a castigat „tot ce se putea castiga” de la 14 ani. Explozivul jurat a precizat ca nu se lasa impresionat de „blondetea si decolteul Loredanei”. Conflictul aproape ca a facut-o pe Monica Anghel sa paraseasca platoul emisiunii. 

Brenciu a schimbat cateva replici acide si cu Randi, sfatuitorul lui Moga. Acesta i-a spus unui concurent ca are tendinta de a canta la fel ca interpretii din restaurante. ''Tu stai numai prin restaurante si de asta stii cum se canta pe acolo'', a replicat Brenciu. 

Nici Smiley nu a scapat de critici, cand, din echipa Lucian – Adi, Smiley a decis sa mearga mai departe cu primul, in ciuda contestatiilor prietenului Moga. 

CITESTE SI 

3 vedete care si-au irosit averea si faima

Echipele finale

Cei patru antrenori şi-au alcătuit echipele de opt membri, pentru prima etapă live, transmisă pe 1 decembrie, când Pro TV aniverseaza si 18 ani de existenta. Iata echipele:

Marius Moga: Andi Grasu, Sânziana Nicolae, Andrei Loica, Felix Burduşa, Dana Torop, Angelo Simonică, Elena Şelaru şi Jovana Milovanovich.

Horia Brenciu: Andrei Hanghiuc, Denisa Mosincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Ana Maria Mirică, Mihai Chiţu şi Georgia Dascălu.  

Loredana: Muneer, Alina Dorobanţu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkaş, Aurel Niamţu, Marius Marin, Florin Mândru şi Iulia Dumitrache.

Smiley: Stella, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adrian Molnar, George Secioreanu, Adrian Nour, Răzvan Alexa, Iolanda Moldoveanu şi Nicoleta Ticală.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului