Vedete din Romania

#viviana sposub #George Burcea #andreea balan #scandal

Scandal urias intre Andreea Balan si Viviana Sposub. De ce vrea artista sa o dea in judecata pe iubita lui George Burcea

Viviana Sposub si Andreea Balan au ajuns la cutite. Iubita lui George Burcea nu a mai suportat si a rabufnit pe retelele de socializare. De cand a inceput relatia cu actorul, Viviana a fost aspru criticata de internauti, care au acuzat-o ca a spart casnicia Andreei Balan.

 

Viviana si George Burcea au o relatie de mai bine de un an, insa in ultimele luni bruneta a fost nevoita sa indure critici dure si a ajuns la capatul rabdarii. Pentru a pune capat tuturor speculatiilor, iubita lui George Burcea a postat un mesaj pe Instagram in care lamureste toate aceste acuzatii.

„Pentru a clarifica si situatia despre care se tot vorbeste in presa in acest moment, va voi lasa aici cateva randuri. Voi incepe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaste toata situatia: De mai bine de 1 an sunt intr-o relatie cu un barbat care a trecut printr-un divort, cu fosta partenera 2 copii. Despartirea actualului meu iubit de fosta partenera a avut loc in Februarie 2020. Ea si-a refacut viata la scurt timp, mai exact, in mai 2020.

Eu l-am cunoscut pe iubitul meu in data de 7 August 2020, ulterior incepand o relatie. Totul clar pana aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de sot? Perfect! Mergem mai departe! Avand in vedere faptul ca noi doi am inceput relatia in cadrul unui Reality Show, eu nu am stiut cum va decurge viata de cuplu atunci cand ne vom intoarce in societate.

In fiecare weekend (mai precis, de vineri pana duminica), cu foarte putine exceptii, partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii in casa fostei sale sotii. Acest lucru a fost stabilit si inteles de ambele parti, totul pentru binele copiilor.

Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscandu-l deja pe partenerul mamei si cunoscand exact relatia dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis ca pot petrece cele 3 zile pe saptamana cu tatal lor, in afara locuintei acesteia. Asa ca cele doua fete au inceput sa vina atat in ​​casa tatalui, cat si in casa mea, mama fiind de fiecare data instiintata de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare