Vedete din Romania

#ioana moldovan #ileana ciuculete #vedete intern #acuzatii Ioana Moldovan #Cornel Gales

Scandal urias. O prezentatoare TV, acuzata ca a furat 100.000 de euro!

Frumoasa prezentatoare Ioana Moldovan este acuzata de sotul cantaretei Ileana Ciuculete ca, impreuna cu fratele acestuia, roscata ar fi vandut o locuinta mostenire de familie si ar fi disparut cu banii.

Potrivit wowbiz.ro, Cornel Gales a aflat ca tatal sau a murit abia dupa sase luni de la deces. Moartea tatalui sau a fost tinuta secret de fratele lui Cornel impreuna cu prezentatoarea TV Ioana Moldovan.

Sursa foto:tvmania.ro

Vedeta TV ar fi vandut impreuna cu concubinul ei apartamentul in care a locuit tatal lui Cornel Gales contra sumei de 100.000 de euro, fara sa ii spuna nimic sotului Ilenei Ciuculete.

CITESTE SI:

Andreea Balan a fugit in America! Uite ce face acolo blonda


"De ce tatal meu imediat dupa ce le-am cedat succesiunea apartamentului a fost evacuat si mutat la tara in conditii precare, de ce s-a vandut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei (Ioana Moldovan si Marian Gales - n.r.) au cumparat imediat un apartament de lux, de ce tatal meu s-a imbolnavit subit la tara in conditiile alea grele si a fost mutat la un azil in Bucuresti", a intrebat ieri, la emisiunea WOWbiz, Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete.

Prezentatoarea TV si iubitul sau nu au comentat deocamdata afirmatiile. Ioana Moldovan si Marian Gales formeaza un cuplu de noua ani.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului