Vedete din Romania

#Serban Huidu criminal #scandal Serban Huidu #vedete intern #mihai gainusa #showbiz

Scandalul dintre Huidu si Gainusa a explodat! Reactia uluitoare la acuzatiile de crima!

Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa. Il acuza la randul lui de ipocrizie.

Totul a pornit in urma cu aproape doua luni, cand Mihai Gainusa a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca "Un nemernic de la Prima TV a otravit ieri toata suflarea din acvariul Cusurgiilor", facand aluzie indirect la colegii de la emisiunea de acum concurenta, "Cronica Carcotasilor", al carui producator este Serban. Huidu a si reactionat atunci si a comentat postarea lui Mihai. "De ce nu aruncati vina pe mine? Eu sunt «criminalul de serviciu». Am pielea tabacita! Dictatorul care omoara pestisori! Ei? Cum suna?", scria Serban.

Sursa foto: cancan.ro

Scandalul s-a stins oarecum rapid, insa se pare ca intre cei doi nu e liniste deloc si nu din octombrie, ci din primavara, de cand Mihai a ales sa se rupa de echipa care realiza "Cronica" si sa isi faca propria emisiune, "Cusurgiii".

Serban nu a uitat niciuna dintre afirmatiile acide ale lui Mihai din acea perioada. Astfel, Huidu a publicat pe blogul sau un text intitulat "Daca ipocrizia ar durea..." in care face referire exact la povestea cu pestii din acvariul celor de la "Cusurgiii".

Sursa foto: libertatea.ro

"Dupa ce a inceput emisiunea «Cusurgiii», s-a montat in decor un acvariu cu pesti frumosi si apa sarata! Din nefericire, pentru ca acvariul nu a fost intretinut cum trebuie, pestii, in marea lor majoritate, au murit! Distinsul meu coleg Misu Gainusa s-a apucat sa faca acuze mai mult sau mai putin voalate catre fostii colegi care s-ar fi razbunat pe pesti din cauza «succesului fulminant» al emisiunii sale!

Nu a contat ca am fost colegi 13 ani, adica o viata de om! Nu a contat tot ce am facut impreuna in acesti ani! A contat sa pozeze in victima si lumea sa ma mai injure putin pe mine - «dictatorul -criminal» de serviciu! Eu am pielea tabacita! Colegii mei nu meritau asta. In Prima tv, dupa telefoane date conducerii, toata lumea vorbea despre cum noi, carcotasii, am ucis saracii pesti ai Cusurgiilor!", a scris Huidu pe blog.

Sursa foto: serbanhuidu.ro

El a postat si doua fotografii in care arata acvariul cu pricina, care a ajuns intre timp intr-o stare deplorabila, desi unul dintre pesti supravietuise. "Asadar, pestisorul asta a supravietuit o luna si jumatate intr-o apa «infestata» de o mana criminala! Rusine si pentru ipocrizie, si pentru delasarea de dupa!", a mai scris Serban.
 

CITESTE SI:

Misty, mai desteapta decat Andreea Balan? Uite cum l-a manipulat pe Keo
Prima intalnire a unui bebelus cu surorile gemene! Reactia amuzanta - viral pe Youtube
Reactia Mihaelei cand a aflat ca iubitul ei se insoara cu alta. Adevarul despre relatia lor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare