Vedete din Romania

Scarlett Johansson s-a logodit

Alesul lui Scarlett Johansson este actorul canadian Ryan Reynolds . Dupa ce s-au intalnit timp de un an, cei doi au decis sa-si oficializeze relatia. Stirea a fost confirmata de Marcel Pariseau, purtatorul de cuvant al actritei. "Amandoi sunt incantati", a declarat acesta, relateaza Compact.

Scarlet Johansson si actorul Ryan Reynolds si-au spus Da dupa cateva luni de iubire, insa nu se grabesc la altar, astfel ca data nuntii inca nu a fost fixate.

Faptul ca vedeta a fost reticenta in privinta casatoriei a dus la discutii in cuplu, insa pana la urma s-a ajuns la un acord: logodna cu inel, dar fara nunta. Desi pentru moment nu-l vrea de sot, Scarlett a declarat despre Ryan ca este barbatul cu care doreste sa-si petreaca tot restul vietii, povesteste Gardianul.

Scarlett Johansson, in varsta de 24 de ani, a devenit celebra, in 2003, datorita filmului "Rataciti printre cuvinte", de Sofia Coppola . Pelicula i-a adus actritei patru nominalizari la premiile Globul de Aur . Mai putin cunoscut decat logodnica sa, actorul Ryan Reynolds, in varsta de 31 de ani, este originar din Vancouver, vestul Canadei.

 

Foto: Daily Mail 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului