Vedete din Romania

# andreea esca coronavirus #andreea esca

Se cere demisia Andreei Esca: "Reprezinta un pericol pentru opinia publica"

Adeptii teoriilor conspiratiei privind COVID-19 cer demisia Andreei Esca. Acestia considera ca realizatoarea TV "reprezinta un pericol pentru opinia publica" si amenintat ca vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmari. Acestia fac parte dintr-un grup de Facebook care „a pornit dintr-o mare revolta impotriva cenzurii continue cu privire la obligativitatea vaccinarii intregii populatii“.

„Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insasi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV," se arata in postarea publicata pe un grup privat de pe reteaua de socializare Facebook. Cei aproximativ 1000 de semnatari ai manifestului spun ca, in caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmari. Andreea Esca a revenit pe micile ecrane dupa o abenta de 13 zile.

Prezentatoarea a explicat in cadrul unui interviu ca atat ea, cat si sotul impreuna cu fiul lor au fost infectati cu coronavirus. Vedeta stirilor de pe Pro TV, a marturisit cu groaza prin ce momente a trecut atunci cand a aflat ca acesta a fost dus la terapie intensiva. Aceasta sustine ca nu conteaza sistemul imunitar, deoarece virusul este foarte puternic.

„Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu, si fiul. Acum suntem bine si avem un rezultat negativ astazi toti trei, lucrurile au fost foarte ciudate, niciodata nu te astepti sa ti se intample tie. Primul care s-a imbolnavit a fost sotul meu… El a iesit pozitiv, eu negativ. Imediat a fost dus la spital. Eu am decis sa raman in izolare pentru 14 zile. I-am facut baiatului testul si a iesit pozitiv… La mine au aparut simptomele dupa 5 zile…Nu am apucat sa refac noul test, iar intr-o zi faceam cartofi cu usturoi. Mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am inceput sa testez tot felul de parfumuri pe care le aveam prin casa. Mi-am dat seama ca nu simt nimic, dupa care mi -am dat seama ca pierdusem si gustul. Mi-am facut testul mai devreme si am avut un test pozitiv si eu. Aveam rosu in gat. Nu m-am speriat, nu m-am panicat”, a spus Andreea Esca la Pro tv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului