Vedete din Romania

#iuliana marciuc #adrian enache #relatie

Se impaca Marciuc si Enache de ziua fiului lor?

Aniversarea zilei de nastere a lui David Mihnea, fiul Iulianei Marciuc cu Adrian Enache ar putea insemna momentul care sa ii aduca pe cei doi din nou impreuna , ca si cuplu. De miercuri cei doi ar putea fi din nou impreuna , mai ales ca marti Adrian ar putea redeveni barbat liber, dupa infatisarea din procesul de divort de actuala lui sotie.

Adrian este foarte bucuros ca va petrece aceasta zi alaturi de femeia pe care o iubeste si de copilul pe care il au impreuna. El isi ajuta fosta iubita in organizarea petrecerii pentru David Mihnea, care va implini patru ani.

“Aniversarea fiului meu e o zi importanta pentru mine. O sa-i fac o surpriza frumoasa si ma bucur ca dupa atata timp, eu, Iuliana si David suntem impreuna. Asta e cel mai important. Vreau sa imi petrec restul vietii alaturi de ei... insa mai e putin de asteptat. O vreau pe Iuliana inapoi. Si eu cred ca Dumnezeu este cu noi!”, a declarat Adrian, pentru Libertatea.

Lucrurile nu au fost asa intotdeauna. Potrivit Click!, cantaretului i-au fost necesari doi ani pentru a-si recunoaste fiul pe care l-a facut cu Iuliana Marciuc. Adrian Enache a avut curajul sa se afiseze in public alaturi de David abia anul trecut, la petrecerea de Craciun. Se pare ca acesta este unul dintre aspectele care au suparat-o pe Iuliana, care s-a despartit de Adrian in aceasta vara, dupa o relatie de 14 ani.

Maine, marti, 27 octombrie , Enache are o infatisare in divortul de sotia lui, Corina, cu care artistul a fost insurat 18 ani. Impreuna cu sotia, Adrian are o fata, Diana Andreea, in varsta de 13 ani, impreuna cu care petrece cat de mult timp poate, dupa ce a intentat divort si s-a mutat de acasa. In acest week-end, tatal si fiica au fost surprinsi de paparazzi la cumparaturi in mall, razand si simtindu-se bine impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului