Vedete din Romania

Se imputineaza blondele de la "Dansez pentru tine"

Seara aceasta ar putea fi ultima petrecuta pe scena visurilor de la “Dansez pentru tine” pentru una dintre blondele sexy ale show-ului de la PRO Tv. Cristina si Delia lupta pentru sansa de a duce mai departe visul unor copii cu care soarta nu a fost deloc ingaduitoare informeaza Click.

Robert si Raul, “protejatii” celor doua vedete, sunt cei mai mari fani ai perechilor aflate la duel si nu prea inteleg de ce, astazi, una dintre ele trebuie sa plece din concurs.

“Robert nu intelege nici acum de ce am intrat de atatea ori la duel, pentru ca toate dansurile noastre i-au placut foarte mult. Noi i-am promis insa ca visul lui se va indeplini, chiar daca vom iesi din acest concurs, bazandu-ne pe oamenii care ne-au sunat si ne-au promis ca ne vor ajuta”, a declarat Cristina.

Daca Robert, un baietel orfan, incurajat de bunici sa-si urmeze talentul muzical, i-a daruit Cristinei o coronita din flori care sa-i poarte noroc la duel, Raul si Delia s-au relaxat facandu-si declaratii in limba germana .

Andreea Patrascu , interpreta Irinei Dumbrava in telenovela “Inima de tigan”, si Razvan Marinescu, actor in serialul “Cu un pas inainte” vor urca, vineri seara, pe ringul de la “Dansez pentru tine”. La invitatia revistei “The ONE”, pe ritmuri disco, tinerii actori vor interpreta un dans de exceptie, pentru a ajuta o familie saraca din Galati.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului