Vedete din Romania

#vedete necasatorite #showbiz #relatii vedete #vedete intern #cupluri de vedete

Se iubesc, dar nu se casatoresc. 8 vedete care au "imbatranit" impreuna fara sa treaca pe la altar

Asa de mult s-a obisnuit publicul cu cateva dintre cuplurile de la noi, ca putini stiu ca acestia nu au trecut pe la ofiterul de stare civila si, evident, nici pe la altar. Iata care sunt cuplurile longevive din showbizul romanesc pe care nu le leaga decat dragostea:

Carmen Bruma si Mircea Badea

De 13 ani formeaza un cuplu Carmen Bruma si Mircea Badea. Acum, au impreuna si un copil si, cu toate acestea, nu dau semne ca oficializeze prea curand relatia. "Mircea nu m-a cerut de nevasta, asa ca nu se pune problema unei casatorii", a declarat Carmen pentru libertatea.ro. Si chiar daca nu sunt casatoriti in acte, cei doi vor ajunge totusi destul de curand in fata altarului, insa nu pentru cununie, ci pentru botezul micutului Vlad.

Citeste si:

Suma colosala pentru care Mihai Petre a plecat la Antena 1

Case de vedete: Uite cum arata vila de 25 de milioane de dolari a lui Heidi Klum

3 iubiri secrete din showbiz, deconspirate!

Adi Sana si Anca Serea

Adi Sana si Anca Serea, unul dintre cele mai reusite cupluri din showbiz, sunt impreuna de mai bine de trei ani, insa cantaretul nu se grabeste sa o ia de sotie pe cea care i-a daruit pana acum doi copii. Adi si Anca s-au cunoscut intr-un moment dificil din viata prezentatoarei TV. Aceasta tocmai ramasese vaduva, cu doi copii. Adi i-a fost alaturi, iar bruneta a apreciat foarte mult gestul lui. Prietenia s-a transformat in iubire, iar cei doi au grija acum impreuna de toti cei patru copii, insa continua sa amane casatoria.

Mihaela Radulescu si Dani Otil

Au trecut deja 7 ani de cand Mihaela Radulescu si Dani Otil sunt impreuna. Diferenta de varsta dintre cei doi, de 11 ani, i-a facut initial pe multi sa creada ca relatia nu are sorti de izbanda. Cei doi au trecut peste prejudecati si se simt bine unul in compania celuilalt. Cu toate acestea, Mihaela a dezvaluit recent ca Dani nu a cerut-o niciodata de sotie. "Nici nu s-a iscat discutia asta si nici nu va fi cazul. Eu am bifat capitolul asta si nu cred ca mai e cazul", a declarat Mihaela Radulescu pentru "La Maruta".

Andreea Spataru si Sorin Marica

Andreea Spataru si Sorin Marica se iubesc de sase ani si jumatate si au o fetita de aproape cinci ani. Se inteleg, se sustin reciproc, locuiesc impreuna, se poarta ca o familie, dar nu au niciun gand de nunta. "Nu ma marit. De ce sa o fac acum daca nu am facut-o pana acum? Suntem impreuna de sase ani si jumatate, avem si un copil, noi suntem o familie. Cu ce sa ma tina legata un act? Pentru noi nu conteaza aceste hartii. Relatia noastra nu sta in acest act de casatorie", a declarat Andreea Spataru pentru wowbiz.ro.

Sursa foto principala: wisegeek.org, click.ro, monden.tv, fashionandbeauty.ro, ampress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare