Vedete din Romania

#doinita oancea #lora

Se reaprinde scandalul. Doinita Oancea si Lora, din nou la cutite!

Lora si Doinita Oancea nu isi mai vorbesc de mai bine de un an. Cu toate acestea, se pare ca scandalul inca nu s-a stins. 

Cele doua vedete, care deunazi erau foarte bune prietene, s-au certat dupa ce cantareata Lora a divortat si s-a cuplat cu iubitul Doinitei Oancea. Se pare ca actrita banuia de foarte mult timp ca artista si iubitul ei ar avea o idila, insa a incercat sa stea departe de speculatii si s-a despartit in liniste si intr-o mare discretie de Ionut Ghenu, alaturi de care a petrecut ani buni. 

Se pare insa ca recent, o prietena comuna ar fi incercat sa le impace pe cele doua dive. Doinita insa nici nu vrea sa mai auda numele Lorei si i-a transmis un mesaj acid acesteia. 

Doinita nici nu vrea sa auda. Ea face tot posibilul pentru a o evita pe Lora. I-a transmis clar ca nu o va ierta niciodata pentru ca i-a luat barbatul. Pentru Doinita nu a existat tradare mai mare si mai dureroasa. Multi nu i-au inteles atitudinea si i-au dat dreptate Lorei. Pana la urma se mai intampla, asta este viaţa, nu putem porunci inimii. Un lucru este clar. Prietenia lor s-a terminat definitiv”, a declarat o prietena comuna a celor doua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare