Vedete din Romania

#operatii estetice Elena Udrea #vedete intern #showbiz #elena udrea

Secretul Elenei Udrea pentru look-ul impecabil

Look-ul Elenei Udrea a starnit mereu controverse. De data aceasta, „blonda de la Cotroceni” este banuita ca a apelat la operatii si ca nu recunoaste acest lucru. Elena Udrea a tinut sa lamureasca situatia si a dezvaluit cu aceasta ocazie care sunt rituarile sale de infrumusetare.

„Elena Udrea a aparut joi la conferinta organizata de Ministerul Dezvoltarii la Palatul Parlamentului, cu o fata noua. Fosta vedeta a politicii si-a umflat buzele si si-a intins pielea fetei, iar pometii arata mai rotunzi si mai proeminenti”, s-a scris ieri in presa.

Elena Udrea a reactionat pe Facebook dupa aceste afirmatii.

“Daca ieri eram “surprinsa in bratele unei femei”, astazi, dupa prezenta mea la un eveniment al MDRA la Parlament, vad ca sunt speculatii despre posibile operatii estetice pe care mi le-as fi facut. O iau ca pe un compliment. De altfel, presupun ca nu mi le puteam face azi noapte cata vreme ieri la ICCJ, alaltaieri la sectia de politie, luni la Piatra Neamt, vineri la DNA si aproape in fiecare zi in public, nici presa si nici altcineva nu a remarcat schimbari spectaculoase in ceea ce ma priveste.
Asa ca toate bune, frumusete si fericire va doresc”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a marturisit ca pana si esteticianul s-a mirat ca nu a apelat la astfel de proceduri.

"Tenul devine tern, se rideaza, pot aparea eruptii, ochii isi pierd stralucirea… Un celebru medic estetician m-a intrebat intr-o discutie amicala, zilele trecute, ce interventii mi-am facut. Cand i-am spus ca niciuna pana acum nu m-a crezut, insa apoi a fost curios sa afle daca eu vreodata ma incrunt", a declarat Elena Udrea pentru click.ro.

"Folosesc ulei de canepa sa ma demachiez si ma spal cu apa de Boghis, care era celebra pe vremuri pentru proprietatile ei dermatologice", a mai spusUdrea.

"Traiesc in pace cu mine insami, cu ceilalti, ma bucur de orice, sunt extrem de pozitiva, rad mult, de fapt imi incep fiecare zi razand si multumindu-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt si ce mi se intampla, rugandu-ma pentru binele meu si al tuturor. De fapt, increderea in mine si credinta in Dumnezeu sunt secretul meu", a conchis Elena Udrea.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare