Vedete din Romania

#vacanta de vara #vedete #destinatii #vacanta vedete # sejur de vara #destinatii vedete

Sejurul de vara al vedetelor: iata ce destinatii inedite au ales!

Printre concerte, filmari sau alte evenimente, vedetele si-au strecurat in programul incarcat si cateva zile de relaxare, departe de viata agitata din Capitala, pe meleaguri romanesti mai racoroase sau in destinatii exotice si inedite. Iata unde au plecat in vacanta vedetele autohtone si cum se relaxeaza acestea:


1. Dana Razboiu, "lectie de viata in Africa"

Realizatoarea TV Dana Razboiu a petrecut cateva zile, alaturi de o prietena, in salbaticia Africii. Vedeta a marturisit ca aceasta experienta a fost pentru ea nu o vacanta, ci mai mult o lectie de viata.

"Africa este totusi o experi­enta care depaseste orice asteptare. Iti spun doar ca socul a fost atat de puternic, incat nu reuseam sa dorm. Toate imaginile de peste zi imi reve­neau in minte seara si stateam treaza noaptea, fara sa pot adormi. Din expe­rienta mea, iti spun ca o excursie in Africa nu e o vacanta, este o lectie de viata. Acolo, viata are alta valoare. Imi vine sa spun... nicio valoare. Totul se rezuma la supravietuire", a marturisit Dana Razboiu, intr-un interviu recent pentru revista "Viva".

Prezentatoarea TV se pregateste, de asemenea, si de o vacanta in Vietnam, destinatie pe care doreste sa o exploreze de foarte mult timp.


2. Simona Gherghe, vacanta romantica la munte

Simona Gherghe traieste de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Sandulescu. Dupa incheirea unui nou sezon al emisiunii "Acces Direct", presarat cu multe scandaluri, Simona Gherghe a facut o mica escapada romantica la munte, in zona Vidraru, unde a fost surprinsa alaturi de iubitul sau in cele mai frumoase ipostaze.


3. Geanina Ilies exploreaza Muntii Apuseni pana in Delta Dunarii

Geanina Ilies, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a ales sa-si petreaca sejurul de vara tot in Romania, insa cat mai departe de canicula insuportabila din Capitala.

"Mi-am dat seama ca am calatorit in multe tari din lume, insa cunosc prea putin Romania, astfel ca mi-am propus ca vara aceasta sa explorez tara din Muntii Apuseni pana in Delta Dunarii. Prima deplasare a fost pe Transfagarasan, de care m-am indragostit pe loc. Am ajuns si la Vidraru. Am condus, am facut fotografii si am adunat flori de munte", a declarat realizatoarea TV.


4. Connect-R se relaxeaza la mare

Cantaretul Connect-R, proaspat casatorit, si-a anuntat fanii ca va petrece, alaturi de sotia sa, Misha, cateva zile la Marea Neagra.

Connect-R s-a casatorit in mare secret in urma cu o saptamana, iar in curand va deveni si tatic.


Sursa foto: protvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare