Vedete din Romania

#tv #serban huidu #teo trandafir

Serban Huidu ii dezvaluie salariul lui Teo de la Prima TV

Prezentatorul emisiunii " Cronica Carcotasilor ", Serban Huidu , a atacat-o pe Teo pentru salariul pe care el sustine ca vedeta l-ar fi primit in cele 10 luni cat a lucrat la Prima TV.

Huidu sustine ca Teo a incasat in total 4 milioane de euro pentru cele 10 luni in care a lucrat la postul de televiziune, suma negata de prezentatoare.

"Teo si-a negociat un contract aberant: 20.000 euro plus tva / editie. Adica 100.000 de euro / saptamana adica 400.000 euro pe luna si a stat pe ecran la Prima TV in jur de 10 luni. Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti , fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani", a scris Serban Huidu pe blogul personal.

Teo a ironizat afirmatiile lui Huidu, scriind si ea pe blog, sub titlul "Catraliardele mele dragi". 

"Dar cu 4 milioane, hai sa zicem 400 de milioane de catralioane!! Pe secunda! Numai ca sa-mi arat splendoarea de trup si sclipirea de minte cer banii astia! Eu cer bani. Aia fac. Sigur, eu nu mai lucrez la Prima de un an, Huidu se trezi azi. Ce ceas i-o fi sunat? Si de ce acum?", a replicat Teo rapid pe blog.

Vedeta a explicat apoi ca suma nu ar fi fost justificata economic si ca intreaga productie a emisiunii a costat mai putin de atat.

"E socant. El zice ca eu am castigat 4 milioane de euro. Acum il intreb si eu: ce patron de televiziune iti da 400.000 de euro pe luna pentru o emisiune care nu este in prime-time? Acum se mai ridica o problema... Si daca luam 10 milioane, ce am facut, am dat in cap? De ce nu lua si el atat? Nu stiu de unde are informatiile astea, care nu au mai fost vehiculate niciodata in istoria televiziunii din Romania. Am fost si eu multa vreme la Pro, dar nu am intrebat ce salariu are Oana Andoni. Sumele lui Huidu sunt aberante, intreaga productie nu costa atat", a declarat Teo pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare