Vedete din Romania

#Serban Huidu Cronica Carcotasilor #vedete intern #showbiz #serban huidu #cronica carcotasilor

Serban Huidu revine pe sticla!

 

Incepand cu 21 septembrie, de la ora 20:15, il vom vedea din nou Serban Huidu (39 de ani) la „Cronica Carcotasilor“.


Serban Huidu revine la pupitru, impreuna cu cel caruia, in 2012, i-a oferit locul sau, Codrut Keghes (Dezbracatu’), anunta PRO TV. Celor doi li se vor alatura Ioana Petric si Cristian Hrubaru, emisiunea de satira urmand sa aiba patru editii pe saptamana.

“Ne-am dorit sa extindem carcoteala. Avem cu ce, suntem o echipa si asa vom ramane“, marturiseste Serban Huidu. Totodata, acesta a declarat in exclusivitate pentru „Adevarul“ ca nu a plecat niciodata de la emisiune, fiind de parere ca in aceasta formula mai sunt lucruri de spus. „Nu am plecat niciodata, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are inca ceva de spus si daca ne uitam in ultimele luni la ce se intampla, tot ceea ce noi am sustinut, de la Vanghelie pana la impozitarea manelistilor, s-a adeverit. Cred ca mai putem spune multe“, a declarat serban Huidu pentru adevarul.ro.

Acesta spune ca este pregatit pentru „reactiile urate“ care or sa se iveasca odata cu revenirea sa. „Evident ca sunt pregatit. Uita-te in ziarele de acum cinci ani, daca tu crezi ca se poate ceva mai rau, eu zic ca nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicatii, vor fi in continuare cu «hua». Nimeni nu poate multumi pe toata lumea, singura problema e ca acum nemultumitii au si un motiv mult mai evident de a spune «hua»“, subliniaza Huidu.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare