Vedete din Romania

#vizita #radio #colegi #serban huidu

Serban Huidu si-a vizitat colegii de radio

Serban Huidu si-a surprins colegii de radio, facandu-le  luni dimineata o vizita-fulger.  Vizita lui Huidu i-a emotionat pana la lacrimi pe colegii de la Kiss FM si Rock FM.

Colegii nu au ezitat sa-l imbratiseze si sa-l pupe.  Mult mai slab si mai incercanat dupa spitalizare , Huidu a tinut sa intre in emisie pentru cateva minute.

Vizita inopinata a lui Huidu l-a adus in culmea fericirii pe bunul sau prieten Cristi Hrubaru, DJ si totodata director de programe la Rock FM.

"Sa-mi stea inima si mai multe nu... era chiar Serban!!! Cand i-am auzit si vocea – ‘Ce faci roackereeee?’ - am sarit pe el! L-am imbratisat ca pe un frate, ca pe un coleg drag, ca pe un mentor... ca pe Huidu!  Sunt foarte fericit ca e mult mai bine decat ma asteptam, si sunt convins ca in cel mai scurt timp o sa-l vedem urland sau facand caterinca prin radio, lucruri de care ne e enorm de dor!”, a povestit emotionat Hrubaru.

Serban Huidu  a revenit in tara pe 4 februarie, dupa ce a fost spitalizat aproximativ sase saptamani in Austria. Huidu s-a accidentat grav pe 29 decembrie 2010, in timp ce schia in statiunea austriaca Innsbruck.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare