Vedete din Romania

#serban ionescu #magda catone #divort serban ionescu #divort magda catone

Serban Ionescu isi doreste divortul, dar s-a lovit de refuzul sotiei

Desi actorul Serban Ionescu a demarat actele de divort, invocand vina exclusiva a sotiei sale, Magda Catone nu este de acord cu aceasta propunere.

Avocatul lui Serban Ionescu, Catalin Dancu a facut publice cateva din motivele invocate de actor in cererea de divort. Indiferenta sotiei si reprosurile permanente l-au facut pe Serban Ionescu sa se indeparteze de cea care i-a fost alaturi in ultimii 30 de ani.

"Atitudinea este una de indiferenta, se pare ca neputinta mea o oboseste. Aud mereu ca se trezeste de prea multe ori noaptea pentru nevoile mele, fapt ce ma face sa cred ca este satula de boala si neputinta mea", a declarat Serban Ionescu in cererea de divort.

Magda Catone a refuzat, pentru moment, divortul de comun acord, iar in opinia avocatului Catalin Dancu, actrita isi doreste un divort din vina exclusiva a lui Serban Ionescu: "Cred ca va fi un divort dificil... Cred ca este vorba de un moment de razbunare, vrea sa-i plateasca mai multe chestiuni prin refuzarea divortului prin acord".

Pentru Magda Catone si Serban Ionescu aceasta nu este prima confruntare cu posibilitatea unui divort, deoarece si in 2010, cei doi actori au vrut sa se desparta. La acel moment, infidelitatea Magdei Catone a condus la respectivul demers.

Sursa foto : radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului