Vedete din Romania

#magda catone #serban ionescu #divort

Serban Ionescu: "Trebuie sa vindem tot pentru partaj. Magda nu a vrut sa ne intelegem ca oamenii"

Serban Ionescu spune ca stia de amantul Magdei Catone de mai bine de un an, inainte ca actrita sa intenteze procesul de divort.

Magda Catone si Serban Ionescu sunt nevoiti sa locuiasca impreuna inca trei luni, pana la urmatorul termen al procesului de divort.

"O sa locuim, in continuare, impreuna, in camere separate. Daca ea va rezista, bine, daca nu, e libera sa plece. Eu sunt barbat puternic, voi putea sta inca trei luni in aceeasi casa cu ea", a declarat Serban Ionescu pentru Libertatea.

Cei doi au un fiu de 14 ani, Carol. Serban Ionescu crede ca fiul sau va ramane cu Magda Catone in urma divortului: "Probabil va ramane la mama lui".

Actorul a marturisit ca stia de relatia extraocnjugala a Magdei de mai mult de un an.

"Il stiu de un an si ceva, dar am fost baiat discret. El nu are nicio vina. Barbatul e dator sa incerce, de femeie depinde daca accepta sau nu. E mai grasut si are chelie. Ma rog, eu nu m-as da pe mine nici pentru 30 de barbati. Oricum, cred ca e gerontofil, ca e mult mai mic decat ea", a declarat Serban Ionescu, pentru Click!

Cand se vor prezenta din nou in fata magistratilor, Magda si Serban vor trebui sa isi imparta in jumatate averea, incepand cu domiciliul conjugal, o casa in centrul Bucurestiului .

"Avem o casa in Baneasa, in constructie, pe care trebuie sa o terminam. Mai avem o garsoniera si bani cash. As fi vrut sa lasam toate astea copilului, dar va trebui sa vindem tot, ca sa putem face partajul. Magda nu a vrut sa ne intelegem ca oamenii", a mai spus Serban.
 


"Femeile mai si innebunesc. Dar eu as fi preferat sa innebuneasca la 30 de ani, nu acum, la 52, sa divortam la batranete ", Serban Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare