Vedete din Romania

#vedete nemaritate #vedete intern #vica blochina #vedete sexy #tania budi #gina pistol #showbiz

Sexy, dar fete batrane. Cine sunt divele din showbiz pe care nimeni nu le ia de neveste

Se spune ca femeile sunt ca vinul: cu cat sunt mai batrane, cu atat mai bine! Este concluzia la care au ajuns, se pare, si cateva dive din peisajul monden mioritic de vreme ce se nu vor sa renunte in ruptul capului la celibat chiar daca au o varsta la care cele mai multe femei sunt demult asezate la casa lor. Asta desi arata demential si au sucit mintile multor barbati.

Tania Budi



Pe cat de frumoasa, pe atat de singura. Tania Budi a ajuns la 46 de ani si este in continuare considerata una dintre cele mai sexy si mai frumoase femei din Romania. A cucerit multi barbati cu farmecele ei, printre care Catalin Botezatu, Dan Bitman, Dan Chisu sau Lucian Viziru. Cu toate astea, a ramas "fata batrana".

"Cred in taina casatoriei, cred profund, dar trebuie s-o faci cu cine trebuie. Sa nu-ti fie teama ca te mariti sau ca ramai singura. Intotdeauna am facut ceea ce e bine. Daca ar fi sa stau cu cineva in casa doar ca sa nu fiu singura, m-as sinucide intr-o luna", a declarat la un moment dat Tania Budi.

CITESTE SI:

Prognoza meteo pentru umatoarele zile! Dupa ninsoare vin...
Socant! Angelina Jolie a ajuns un schelet!
3 vedete de top, la slabit! Iata ce program strict respecta in tabara de slabit!




 


Gina Pistol

Sursa foto: easyengineering.ro

Mai tanara, dar frumoasa si apetisanta, Gina Pistol continua sa fie una dintre cele mai ravnite femei din showbiz. A avut o relatie de 7 ani cu un afacerist libanez, dar legatura lor nu s-a concretizat intr-un mariaj. S-a iubit de-a lungul ultimilor ani cu Codin Maticiuc, Ciprian Marica, Mihai Radut, Alin Cocos sau cu Marius Turcu, dar intr-un final a ramas tot singura. Desi are 33 de ani, seducatoarea blonda nici nu se gandeste la casatorie.

Vica Blochina

Sursa foto:ro.celebrity.yahoo.com

O alta blonda, aceeasi poveste. Sau cel putin partial. Vica Blochina are 38 de ani si a iubit si ea multi barbati mondeni, dar unul singur a contat cel mai mult: Victor Piturca. Fostul selectioner i-a daruit si un fiu, insa cand a fost sa-l recunoasca a trebuit instanta sa il convinga s-o faca. Si daca n-a putut sa fie pe vecie cu Piti, Vica s-a multumit si cu cateva relatii pasagere. Printre cei care i-au picat in mreje se numara George Srour, un afacerist sirian, Nikolas Karalios, un afacerist cipriot, sau Florin Stoian.

Maria Radu

Sursa foto: mariaradu.ro

"Nu cred in casatorie". Aceasta este deviza cantaretei Maria Radu, care a ajuns la 40 de ani tot nemaritata. Nonconformista artista e convinsa ca poate trai la fel de bine alaturi de un barbat si fara sa fie legata de el printr-o hartie. Desi pana acum a avut mai multi iubiti, blondina a preferat sa-i tina departe de lumina reflectoarelor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare