Vedete din Romania

#milan #fotografii #baietel #shakira

Shakira a publicat online prima poza cu baietelul ei

Shakira, mandra mamica a unui baietel sanatos care a sosit pe lume pe 22 ianuarie 2013, a publicat deja prima poza cu baietelul ei. Cantareata si partenerul sau, fotbalistul Gerard Pique, au anuntat marti seara pe un site de socializare ca numele fiului lor este Milan.

Fotografia facuta publica de tinerii parinti nu il infatiseaza pe nou-nascut in intregime, insa ii dezvaluie piciorusele, deja incaltate cu adidasi de firma, inscriptionati cu numele lui. Gerard si Shakira par sa isi pregateasca urmasul pentru o cariera de sportiv, taticul fericit deja inscriindu-si baiatul in clubul la care el activeaza, FC Barcelona.



Foto: eonline.com

Anuntul nasterii micutului Milan a fost facut imediat dupa operatia de cezariana prin care Shakira a trecut la o clinica privata din Barcelona:

"Suntem incantati sa va anuntam ca a venit pe lume Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei Mebarak si al lui Gerard Pique, in ziua de 22 ianuarie, la ora 21.36, in Barcelona, Spania".

Shakira a tinut si sa explice de ce au ales acest nume special pentru baietelul lor, tot pe o platforma de socializare:

"Numele Milan inseamna drag, iubitor si gratios in limba slava, entuziast si muncitor in latina si "uniune" in sanscrita", a transmis cantareata fanilor sau de pe Tweeter.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului