Vedete din Romania

#impacare vedete #vedete intern #madalin ionescu #showbiz #connect-r #mihai traistariu #raoul #alex velea #mirabela dauer

Si-au dat din nou mana. Top 3 impacari din showbiz la care nu mai spera nimeni

Ei se cearta, ei se impaca! Showbizul romanesc e presarat cu scandaluri care mai de care mai spumoase. Insa, dupa ce se balacaresc, vedetele lumii mondene se impaca in dulcele stil mioritici.

Mirabela Dauer si Raoul

Sursa foto: cancan.ro

Toata lumea credea ca s-a rupt vraja dintre Mirabela Dauer si Raoul in urma cu un an, cand cei doi artisti, care au format ani de zile un cuplu pe scena, iar gurile rele spun ca nu numai, s-au despartit brusc, in timpul vacantei de Sarbatori pe care o petreceau in America. Cei doi s-au evitat tot anul trecut si, desi isi obisnuisera publicul sa cante impreuna, vara trecuta nu au urcat deloc pe aceeasi scena. Artistul a lansat chiar un album, iar apoi a plecat intr-un turneu in America, timp in care Mirabela a ramas la contractele, destul de marunte, pe care le avea in tara.

Inceputul de an a adus si marea impacare dintre cei doi. Dar pentru ca artistii nu ofera detalii, cei mai multi s-au grabit sa speculeze faptul ca, Mirabela e nemultumita de parcursul sau profesional din ultima perioada, drept pentru care a decis sa ingroape securea razboiului pentru ca in acest fel va avea ocazia sa concerteze mai des si, deci, sa castige mai multi bani.

Madalin Ionescu si Mihai Traistariu

Sursa foto: dropbox.com

6 ani! Atat au stat certati Madalin Ionescu si Mihai Traistariu. Totul a pornit de la o emisiune pe care a facut-o jurnalistul si care n-ar fi fost tocmai pe placul artistului. "Nu mi-a placut sa calc peste cadavre. Mai esti suparat pe mine? M-ai urat?", l-a intrebat recent Madalin Ionescu pe Mihai pe care, drept impacare, l-a invitat in emisiunea WOWbiz.

"Nu te-am urat, Madalin. Dar te-am evitat. Te-am injurat de cateva ori. Anul asta am zis ca e anul schimbarilor, am zis sa vin aici. M-a derutat pe mine ca in trecut ai facut o emisiune cuminte, apoi te-ai schimbat. Ai trecut pe monden, ai sarit calul din punctul de vedere al audientei", a spus Mihai.

Citeste si:

Politicieni care schimba scutece. Vezi cum le sta in ipostaza de tatici

S-a facut de ras! Stela Popescu a picat testul: n-a stiut cand este ziua lui Eminescu

In sfarsit, se casatoresc! Cererea a fost foarte emotionanta

Connect-R si Alex Velea

Sursa foto: spynews.ro

Si tot 6 ani au fost certati si Alex Velea si Connect-R. Totul a pornit de la drepturile de autor pentru una dintre piesele pe care le-au produs impreuna. "Asa a fost destinul nostru ca drumurile sa se desparta noi am avut grija mereu ca mereu lucrurile sa le spalam chiar in familie. Ma bucur de succesul lui cum probabil si el se bucura de succesul meu", a spus Alex Velea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare