Vedete din Romania

#vedete #operatii estetice

Si-au refacut corpul bucata cu bucata!

Frumusetea este unul dintre secretele succesului in showbizul romanesc. Iar daca nu te-a ajutat natura, bisturiul e bine venit! Vedetele au creat o adevarata moda in materie de interventii chirurgicale plastice.

Programarile la operatiile estetice au devenit in ultima vreme mai numeroase decat cele de la coafor. Divele se intalnesc tot mai des in rezervele clinicilor private, desi nu vor sa recunoasca pentru nimic in lume ca apeleaza la operatii estetice . Click! a aflat ce vedete sunt “campioane” la operatii si cati bani au scos din buzunar pentru a se retusa.

Cristina Spatar , cea mai "tunata"

Cristina Spatar a apelat la bisturiul chirurgilor plasticieni in nenumarate randuri pentru a-si remodela corpul. Are cele mai multe interventii chirurgicale la nivelul fetei, lucru ce i-a modificat mare parte din fizionomie . Astfel, regina R&B-ului si-a modificat forma nasului de mai multe ori, pana a ajuns la rezultatul dorit. Pentru un aspect mai copilaresc, Cristina si-a ridicat pometii, iar buzele au fost injectate cu colagen, in nenumarate randuri. Apropiatii ei spun ca aceasta si-a remodelat si soldurile.

Continaurea in Click


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului