Vedete din Romania

#daniela gyorfi #antonia #monica gabor #drame vedete

Si vedetele plang: 3 momente tragice din viata celebritatilor

Momentele tragice care au umbrit viata catorva vedete in ultima vreme au demonstrat inca o data ca viata nu tine cont de statul unei persoane sau de celebritatea de care aceasta se bucura. Chiar si cele mai faimoase vedete ajung uneori in momente de cumpana, in care necazurile parca se tin lant. Iata cateva dintre cele mai tragice momente din viata celebritatilor autohtone.

1. Daniela Gyorfi

Cantareata Daniela Gyorfi a trecut prin momente cumplite in urma cu cateva saptamani, dupa ce mama sa a decedat. Vedeta avea o relatie speciala cu mama sa, care era paralizata de cativa ani.

Cu toate greutatile intampinate in viata, Daniela a fost insa un copil exemplar si a incercat sa faca imposibilul posibil atunci cand era vorba despre mama sa. Moartea acesteia i-a marcat viata Danielei, care incearca sa isi revina, pentru a putea merge mai departe mai ales pentru fetita sa.

2. Antonia

Cantareata Antonia a postat de curand pe pagina sa de Facebook un mesaj si o fotografie in care apare intr-o ipostaza destul de trista cu ochii in lacrimi.



Se pare ca bunicul artistei este grav bolnav, el fiind diagnosticat cu o boala incurabila, care il macina incet de cativa ani. Antonia este extrem de trista din aceasta cauza, mai ales ca ea avut intotdeauna o relatie speciala cu bunicul sau matern.

Medicii au declarat ca sunt destul de rezervati in privinta sanselor de supravietuire a batranului si i-au incurajat pe artista si pe apropiati sai sa incerce sa petreaca cat mai mult timp cu acesta, deoarece in orice moment el le poate spune adio.
 

3. Monica si Ramona Gabor

In urma cu cateva luni, prin aceeasi situatie tragica ca si Daniela Gyorfi au trecut si surorile Gabor, care si-au pierdut mama, pe Veronica Bulai, in urma unui accident stupid. Veronica Bulai a murit in conditii destul de ciudate. Ea se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia, insa, ajunsa la pestera Polovragi, o stanca s-a desprins de pe munte cazandu-i direct in cap. Aceasta a murit pe loc, lasand in urma sa o grea suferinta. Surorile Gabor au fost distruse in acele momente.

Desi nu si-a exprimat durerea ce o macina la inmormantare, Monica traieste o adevarata drama dupa moartea mamei sale. Ea si-a transformat casa intr-un altar si are un comportament destul de bizar in ultima perioada.



Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare