Vedete din Romania

#silvia #d la vegas #panama #tv

Silvia D la Vegas s-a intors din Panama cu sani mai mici

Saptamanile petrecute in jungla din Panama au marcat-o pe Silvia D la Vegas , care s-a intors in tara mai slaba si cu sanii mai mici.

Silvia Launeanu ("D la Vegas") a slabit in urma regimului strict din Panama cu orez si banane verzi. Cantareata, care se declara carnivora convinsa, a mancat doar putin peste in jungla din America de Sud.

"Mi s-au micsorat sanii in Panama, pentru ca am slabit 4 kilograme. Eu pana acum aveam de la mama natura bustul mare si frumos. Daca la 40 de ani voi fi nevoita sa-mi fac implant cu silicoane , nu zic nu", a declarat Silvia D la Vegas pentru Click!

Experienta i-a lasat si o cicatrice pe femur solistei, care acum o acopera cu fond de ten inainte de fiecare concert. La sosirea in tara, Silvia s-a gandit prima oara la mancarea care i-a lipsit atata timp.

"Primul lucru pe care l-am facut, cand m-am intors acasa, a fost sa-mi fac un gratar de pomina. De orez nu o sa ma mai ating in viata mea. Si asa nu-mi placea. Nici fructe nu mancam inainte, dar, de cand cu acele platane verzi, acum altfel privesc bananele din supermarketurile noastre", a povestit bruneta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare