Vedete din Romania

#silvia dumitrescu #elena carstea #cearta #prietenie #bani

Silvia Dumitrescu, suparata foc pe Elena Carstea

Desi au avut o prietenie lunga si frumoasa, Elena Carstea si Silvia Dumitrescu au ales sa-i puna capat intr-un mod urat. Silvia nu vrea sa mai auda de Elena pentru ca a facut-o "cersetoare".

Chiar daca in urma cu putin timp, Silvia a riscat totul incercand sa-si ajute prietena care trecea prin momente teribile cauzate de diagnosticul anevrism , acum artista are numai critici la adresa acesteia si sustine sus si tare ca nu mai vrea o mai vada vreodata. Motivul?

Cantareata este foarte suparata pe Elena pentru ca si-a batut joc de ea in recenta vizita pe care aceasta a avut-o in Romania. Mai mult de atat, Silvia le-a spus celor de la Gardianul ca Elena a constrans-o sa ceara bani de la bogatani pentru operatie, ca ulterior sa o faca cersetoare.

“Nu m-am asteptat niciodata sa-mi faca una ca asta. Eu am ajutat-o foarte mult si ea si-a batut joc. In vara, chiar mi-am riscat viata pentru ea si Elena nici macar un `multumesc` nu mi-a spus.”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru Gardianul

"Am venit intr-o viteza de la mare si era sa fac accident cu masina pentru ca m-au invitat cei de la ` Povestiri adevarate ` sa vorbim despre cazul ei. Abia se operase si avea nevoie de foarte multi bani atunci, iar cei de la Acasa TV au mediatizat cazul si astfel, multi oameni au putut sa doneze. Drept multumire pentru asta, acum, cand a venit in Romania, le-a cerut 1500 de euro pentru un interviu. Au fost socati oamenii aia de `rasplata`ei! Pe mine m-a tratat ca pe ultimul om si chiar nu meritam asta pentru ca i-am vrut numai binele, dar voi avea grija pe viitor ce oameni sa pastrez in jurul meu! Ea nu mai exista pentru mine!”, a mai spus cu indarjire artista.

Mai mult de atat, Elena Carstea a numit-o pe Silvia „cersetoare” desi aceasta sustine ca Elena a pus-o sa faca acel apel catre toti oamenii cu bani pentru ca Elena sa-si poata plati datoria spitalului in care s-a operat de anevrism.

"Aparea la televizor si facea pe nestiutoarea, dar ea a fost cu ideea ca eu sa sun lumea si sa-i fac rost de bani. Avea datorii foarte mari catre spitalul in care s-a operat si a pus la cale totul. Ma sfatuia pe cine sa sun, unde sa merg, iar apoi are tupeul sa ma numeasca “cersetoare”! I s-a urcat vedetismul la cap! Nu vreau sa mai aud de ea! Am stat cu inima in gat ca pentru copilul meu cand a intrat in operatie si m-am rugat pe la toate bisericile pentru ea, iar ea isi bate joc. Asa stie ea sa se poarte cu oamenii care au ajutat-o! A vorbit cu toti urat, ca la usa cortului! Este o nesimtita nerecunoscatoare!", a mai precizat Silvia Dumitrescu pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare