Vedete din Romania

#Simona Gherghe insarcinata #vedete intern #simona gherghe #showbiz

Simona Gherghe, insarcinata?

 

Prezentatoarea tv Simona Gherghe a recunoscut de nenumarate ori ca isi doresc sa devina mamai, iar visul pare ca li se implineste.


Conform presei mondene, Simona Gherghe si iubitul sau, Razvan Sandulescu, au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina, scrie WOWbiz.ro.

Dupa aproximativ 45 de minute, Simona si Razvan au iesit fericiti si zambitori, bucurosi de vestile primite de la doctori. “

imi doresc foarte mult un copil. Cand o sa fie, e mai mult decat bine primit si dorit. Cred ca am o problema cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare.

Cand o sa se intample, o sa se intample. Poate o sa fim doar noi doi, habar nu am, cum o sa simtim in momentul in care o sa facem si pasul acesta spre marea multumire a familiilor ca, pana la urma, stii cum e, aproape ca ne casatorim pentru cei dragi care insista. Parintii in general isi doresc sa vada copiii bifand si aceasta etapa din viata lor”, a spus recent Simona Gherghe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare