Vedete din Romania

#simona gherghe #jurnalista #ovidiu lipan tandarica

Simona Gherghe lucreaza in presa datorita lui Tandarica

Simona Gherghe , prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a marturisit pe blogul sau ca Ovidiu Lipan Tandarica , bateristul trupei Phoenix, este cel care a ajuta-o sa devina jurnalista.

Simona Gherghe a rememorat debutul sau in lumea presei, multumindu-i inca o data lui Tandarica pentru interviul acordat in urma cu 10 ani.

“Acum noua ani, v-am oprit in Piata Unirii din Iasi si v-am luat un interviu pe strada. Va vazusem din tramvai. Eram amarata, trebuia sa ma intorc in redactie cu o stire, iar eu nu gasisem nimic. De stirea aia, urma sa depinda angajarea mea la radio. Asa ca am alergat dupa dumneavoastra si v-am pus reportofonul la gura. Vazusem Visul Tobosarului (n.r. – un spectacol de anvergura realizat de Tandarica in acea perioada), cu o seara inainte. Mi-ati raspuns la toate lucrurile alea. N-am apucat, in toti anii astia, sa va spun cat de recunoscatoare va sunt. M-am intors in redactie si mi-am impresionat sefii! Aveam interviu cu un Phoenix!!! M-au angajat pe loc. Va multumesc, domnule Lipan!

Aveam lacrimi in ochi. Si eu, si el. E intamplarea care mi-a schimbat viata. Fara povestea asta, as fi fost, acum, profesoara de limba franceza . Cu putin noroc, as fi prins o scoala din oras. As fi trait asa cum o fac sute de mii de bugetari, din tara asta. Dar viata a avut alte planuri cu mine", a povestit Simona pe blogul sau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare