Vedete din Romania

#adoptie #copil #simona patruleasa

Simona Patruleasa: "Admir cuplurile care au initiativa de a adopta"

Simona Patruleasa , prezentatoarea stirilor Kanal D, este foarte fericita alaturi de sotul ei, si isi doreste din ce in ce mai mult sa fie mama. Vedeta vrea o familie numeroasa si ia in calcul si posibilitatea unei adoptii .

"Mi-as dori sa am un copil, dar sa vedem cand vrea Dumnezeu sa vina pe lume. Nu exclud nici varianta adoptiei. Nu cred insa ca e cazul sa ne punem astfel de probleme acum. Admir cuplurile care au initiativa de a adopta un copil parasit de parinti, care ofera unui micut sansa de a creste si de a se dezvolta intr-un mediu plin de iubire", a declarat Simona Patruleasa pentru agentiadepresamondena.com.

In ceea ce priveste relatia ei cu Sabin Ivanof , vedeta este zgarcita in declaratii, nedorind sa-si puna viata privata pe post. Aceasta a confirmat insa faptul ca este foarte indragostita de sotul ei si ca este la randul ei, iubita de acesta, fiind de altfel de nedespartit.

"Suntem foarte uniti, ne sprijinim reciproc, nu suntem posesivi, dar nici indiferenti. Facem totul impreuna, din iubire. Calatorim tot timpul amandoi, nu putem sta niciodata departe unul de celalalt".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului