Vedete din Romania

#simona sensual #dosar penal simona sensual #proces simona sensual

Simona Sensual are probleme mari cu legea. Afla ce i s-a intamplat!

Simona Sensual are din nou necazuri, dupa ce magistratii au decis sa rejudece ultimul dosar penal al blondei. Procesul urmeaza sa aiba loc pe data de 11 noiembrie.

Curtea de apel a rejudecat recursul vedetei si a stabilit un nou proces in dosarul penal pentru infractiuni rutiere al blondei.

"Nu mai inteleg ce se intampla si de ce s-a luat aceasta decizie. Am crezut ca dupa ce am fost audiata ca am scapat de cosmarul de a ma prezenta in sala de judecata. Nu mai suport! Sper ca la rejudecare instanta sa ia in considerare declaratiile mele si pledoaria avocatului si sa puna capat acestui vis urat care ma urmareste de doi ani de zile", a declarat Simona Sensual pentru publicatia CanCan.

In apararea sa, modelul a tinut sa mentioneze ca detine permisul de conducere de aproape 12 ani, iar in tot acest timp nu avut niciun accident grav. Un alt argument pe care blonda l-a adus in sprijinul apararii sale a fost acela ca este o enoriasa exemplara in parorhia din care face parte, fiind genul de persoana altruista care face foarte multe donatii.

Dorind sa isi justifice gestul, Simona a marturisit ca a fost nevoita sa se urce la volanul masinii sale chiar daca avea persmisul suspendat fiindca se grabea sa ajunga la spital.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului