Vedete din Romania

#simona sensual #femeie de afaceri #afacere simona sensual

Simona Sensual, o femeie de afaceri de succes?

Daca in urma cu ceva vreme Simona Sensual se facea remarcata doar prin prezentarile de moda sau scandalurile cu diverse personaje din showbiz-ul autohton, in momentul de fata, blonda se lauda cu succesul in afaceri.

Invitata la emisiunea "Un show pacatos", Simona Sensual a dezvaluit ca si-a schimbat prioritatile in viata profesionala, iar domeniul in care activeaza este cel imobiliar. Fosta iubita a lui Maharu sustine ca dupa numai cateva luni de munca, a reusit sa castige 10.000 de euro.

"Am castigat 10.000 de euro in ultimele luni. Imi suna telefonul de dimineata pana seara cu cei care vor sa cumpere sau sa inchirieze", a declarat Simona.

Planurile Simonei Sensual nu se opresc in acest punct, deoarece blonda se gandeste sa acceseze si fonduri europene: "Vreau sa accesez fonduri europene, dar nu va spun despre ce este vorba, pentru ca imi furati ideea".

Simona Sensual si-a mai incercat norocul in afaceri si in urma cu 4 ani, cand si-a deschis un salon de infrumusetare, care a dat faliment. O alta incercare a modelului de a-si rotunji veniturile a reprezentat-o si momentul in care s-a declarat "designer", dar majoritatea tinutelor si palariilor pe care Simona a vrut sa le comercializeze la scara mare purtau eticheta "Made in China".

Foto : www.zzat.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare