Vedete din Romania

#simona sensual #simona sensual monaco #iubit simona sensual

Simona Sensual se muta la Monaco de dragul iubitului

Simona Sensual calca pe urmele Mihaelei Radulescu si se muta la Monaco, pentru a duce viata linistita de care in Romania nu are parte.

Blonda este dispusa sa renunte la showbiz-ul autohton pentru a sta impreuna cu noul ei iubit, un barbat potent din punct de vedere financiar, pe care l-a cunoscut in Monaco in urma cu ceva timp.

Desi nu se cunosc detalii despre noul iubit al Simonei, aceasta pare ca stie foarte bine ce isi doreste pe viitor. Intr-un mesaj recent postat pe Facebook, blonda a scris ca isi doreste ca nunta ei sa aiba loc la Monaco.

Dupa ce a facut un intreg scandal si si-a aparat dreptul de a fi singura Sensuala din showbiz-ul autohton, Simona vrea sa renunte la numele de scena si sa foloseasca numele ei adevarat, Simona Suhoi.

Si pentru ca fanii sa si-o aminteasca mereu ca pe una dintre cele mai sexy prezente feminine din peisajul monden, Simona Sensual a acceptat sa faca un ultim pictorial indraznet inainte de plecarea la Monaco.

"Am acceptat cu drag povocarea de a poza, pentru ca-mi place sa fac asta. Si in plus, as vrea sa ma tina oamenii minte asa cum trebuie. E foarte posibil ca acesta sa fie ultimul meu pictorial sexy", a declarat Simona Sensual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare