Vedete din Romania

Simona Sensual va prezenta "Jurnalul Intim"?

Dupa ce a parasit Kanal D, unde avea o emisiune despre stil, blonda Simona Sensual a inceput sa poarte discutii cu mai multe case de productie, in cautarea unui proiect care sa o puna mai mult in valoare, relateaza Cancan. Se pare ca bomba sexy era nemultumita de profilul fostei sale emisiuni, tanjind, ca mai toate vedetele, dupa un show de divertisment. Odata cu sosirea primaverii, pe adresa Simonei au inceput sa soseasca mai multe oferte, insa, de departe cea mai interesanta este cea venita din partea postului Euforia TV . Producatorii emisiunii Jurnal intim i-au propus blondei sa modereze ea show-ul in locul Danei Savuica, actuala prezentatoare care sta tot mai prost cu timpul, de cand a preluat si conducerea unei reviste pentru femei.

Ezita sa dea un raspuns

Desi tentata, Simona a ezitat sa dea un raspuns, cerand un ragaz de cel putin o saptamana. Totusi ea nu are foarte mult timp la dispozitie sa cantareasca oferta, intrucat emisiunea trebuie sa revina de saptamana viitoare. "Pot sa va spun ca am avut o discutie cu cei care produc emisiunea, insa nu am stabilit nimic pana in acest moment", a declarat Simona, care vrea sa se impuna in fata publicului cu o noua imagine, mai serioasa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare