Vedete din Romania

#smiley #laura cosoi

Smiley, gest plin de admiratie pentru Laura Cosoi.

Smiley si Laura Cosoi s-au iubit timp de cinci ani, insa cand toata lumea se astepta sa se casatoreasca cei doi si-au spus adio. 

Daca Laura Cosoi si-a refacut viata si chiar s-a casatorit anul trecut, Smiley nu si-a gasit inca sufletul pereche. Cu toate acestea, Laura si Smiley au ramas in relatii bune. Mai mult, artistul a facut un gest emotionant pentru fosta sa iubita. 

“Am avut o relatie frumoasa care a durat cinci ani. Eu si el am avut multe in comun. Clar ne-am potrivit o perioada. Si apoi a venit un punct in care fiecare s-a hotarat sa mearga pe drumul lui. Fara resentimente. Vorbim in continuare, am tinut legatura. Si chiar a compus coloana sonora a serialului meu, Vertically Taste (emisiunea de gatit a Laurei, difuzata pe canalul personal de Youtube – n.r.).  Cred ca e o poveste care s-a privit cu admiratie. Asta pentru ca, in general, oamenii tind sa se raporteze la exemplele publice. Noi am fost doi oameni sinceri. Probabil ca de asta oamenii s-au simtit atrasi de poveste”, a declarat Laura Cosoi  pentru revista OK Magazine! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului