Vedete din Romania

#nunta vedete #divort Andreea Marin #nunta Andreea Marin #andreea marin

Socant! Andreea Marin se casatoreste!

Norocul ii va surade Andreei Marin! In sfarsit, dupa casniciile sale esuate se va recasatori cu un barbat, tot mai tanar decat ea, divortat si care are doi copii! Dezvaluirea surprinzatoare a fost facuta de cea care a prezis si divortul Andreei Marin de Tuncay Ozturk.

Carmen Harra a declarat ca fosta Zana a surprizelor Andreea Marin se va casatori peste cativa ani cu un barbat divortat, care este tatal a doi copii, scrie cancan.ro. "Daca venea la mine, nu se mai casatorea (cu Tuncay, n.r.). Se casatorea cu unul mai bun. Am spus ca vor rezista pana la trei ani, dar au stat impreuna doi ani si noua luni. De acum nu mai fac nicio predictie ca sa nu mai supar pe nimeni. Erau foarte multe elemente de incompatibilitate si nu e vorba de varsta, de religie, de conceptii de viata. El arata foarte matur, e un barbat foarte bine crescut. Ea a actionat sentimental, s-a casatorit in disperare. Vorbele ei tradeaza.

Eu am senzatia ca in viata lui a mai existat altcineva, iar asta inseamna o tradare. Da, dar mai era una in afara de cea blonda, una bruneta, cu parul carliontat, slaba, tanara. In viata lui Tuncay exista o alta femeie bruneta. Ai sa razi, dar nu e romanca, e de-a lui. Stiu ca e cu initiala A. si e din Turcia. Da, vine aici, e o garsionera undeva. Voi o sa aflati. E mai inalta decat ea, e mai slaba decat ea, are parul mai lung. Nu lucreaza cu el, dar el a pescuit-o. Nu, Andreea Marin nu o cunoaste. Andreea ai sa te recasatoresti cu un barbat mai mic cu cinci ani decat tine, care e si el divortat si are doi copii", a spus clarvazatoarea potrivit presei mondene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare