Vedete din Romania

#Maria Constantin Marcel Toader #acuzatii Marcel Toader #poze nud Marcel Toader #divort Marcel Toader #marcel toader #divort

Socant! Marcel Toader, acuzat ca a trimis poze nud unei femei din Cipru

Noi detalii socante din viata lui Marcel Toader ies la iveala! Scandalul divortului dintre acesta si Maria Constantin a luat amploare in ultima vreme, si pare sa nu se mai termine.

Detalii socante despre comportamentul lui Marcel Toader din timpul casniciei cu Maria, au fost dezvaluite de Anda Ghita, colega cu cei doi la "Ferma Vedetelor". In plus, Anda trebuia sa le fie si nasa cuplului, insa lucrurile s-au stricat intre ei. Cu toate acestea Anda si Maria au ramas prietene bune.

"A profitat ca este tanara, poate de naivitatea ei, dar ea este o fata desteapta. Nu este naiva si Maria are niste calitati. Pot sa spun cumva ca a manipulat-o, ca a profitat de linistea ei", a spus Anda despre relatia dintre cei doi viitori fosti soti, la emisiunea "Wowbiz".

Marcel este acuzat ca in timpul mariajului cu solista de muzica populara trimitea imagini deocheate altor femei: "Stiu dintr-o sursa sigura. I-a aratat «cucul» pe telefon. Ea e asistenta in Cipru. Maria a aflat ulterior. Poza a fost trimisa de pe telefonul lui, cu intrebarea «Cum ti se pare ca arata?». Maria a aflat. Eu sunt prietena cu Maria, dar nu sa-i vad toate manifestarile. Eu am aflat, am aflat si altele. Acele persoane trebuie sa arate convesatii si poze. Am auzit ca unora le este frica de el", a mai declarat Anda la aceeasi emisiune, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare