Vedete din Romania

#vedete intern #antonia #showbiz #vincenzo castellano #maya

Socrul Antoniei da cartile pe fata! Ce au decis cei doi soti

In urma cu o saptamana, Antonia a sarbatorit cea de-a 5-a aniversare a fetitei sale, Maya, in Italia, alaturi de sotul sau Vincenzo Castellano. Ca urmare a acestei intalniri, cei au reusit sa ajunga la o intelegere amiabila in ceea ce o priveste pe fiica lor.

Ciro Castellano, tatal lui Vincenzo, sustine ca Antonia si Vicenzo au decis ca Maya sa stea in Italia si sa vina in vacante in România.

”S-a ajuns la o intelegere (intre Antonia si Vincenzo – n.r.) s-a inchis tot... Fetita va sta in Italia cu tatal ei. Merge la scoala in Italia si vine in Romania in vacanta. Mama ei poate sa vina oricând in Italia... Maya are nevoie si de mama. Maya e indragostita de Antonia”, a declarat Ciro Castellano, pentru emisiunea ”Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Despre intalnirea Antoniei cu familia Castellano, acesta a declarat: ”Au fost foarte fericiti. Ne-am bucurat foarte mult ca Maya a fost impreuna cu ambii parinti. A fost superb, Maya a fost foarte fericita si parintii ei la fel. Antonia si Vincenzo au fost foarte veseli si m-am bucurat si eu”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului