Vedete din Romania

#datorii #creante #romani #sofia vicoveanca

Sofia Vicoveanca: "Romanii stiu sa se descurce in situatii grele"

Cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca aduce in atentia romanilor obiceiurile, din strabuni si pana in prezent, legate de planificarea bugetului personal si plata datoriilor, in calitate de ambasador de imagine al campaniei „Traditie si Folclor“.

„Romanii sunt muncitori, dar de multe ori au fost incercati de greutati. Stiu sa se descurce in situatii grele, gasesc solutii iscusite, insa au nevoie si de un plan bun pentru a depasi dificultatile precum datoriile. M-am alaturat acestei campanii pentru ca doresc sa fiu langa romani, sa ii ajut sa inteleaga ca nu sunt singuri in lupta cu datoriile si ca orice sprijin poate fi de folos“, a declarat Sofia Vicoveanca, in calitatea sa de ambasador de imagine al campaniei „Traditie si Folclor“.

„Campania pe care am lansat-o in aceasta primavra este un recurs la traditie si folclor, o cale prin care incercam sa le readucem aminte oamenilor ca de-a lungul timpului au trecut prin greutati si mai mari decat datoriile”, a declarat Tomasz Ignaczak, director general KRUK Romania, lider de piata al managementului creantelor din Polonia si companie de top pe piata de profil din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului