Vedete din Romania

#Targul oriental – occidental 1001 de nopti #Sonia Trifan parfumuri #Sonia Trifan

Sonia Trifan are 50 de parfumuri! Care este preferatul vedetei

Sonia Trifan si Roxana Nemes sunt doar doua dintre vedetele care de-abia asteapta sa treaca pragul Targului oriental-occidental “1001 de nopti”, pentru a-si completa garderoba, colectia de parfumuri si cosmetice si pentru a-si delecta simturile!

„Voi veni la targ cu multe boabe de cafea in buzunare pentru ca sunt mare iubitoare de parfumuri arabesti. Am deja peste 50 si de abia astept sa descopar celebra colectie Makkaj si sa-mi iau parfumul-vedeta Jazzab (Khallab) – Gold, un parfum extrem de rafinat si de persistent. Parte dintre aceste parfumuri le-am incercat in vacanta din Dubai, de unde mi-am si luat cateva sticlute”, spune frumoasa Sonia Trifan.

Ajuns la cea de-a patra editie, Targul oriental – occidental 1001 de nopti va asteapta anul acesta cu multe noutati si surprize, intr-o atmosfera minunata, unde doua lumi diferite – orientala si occidentala – se intrepatrund armonios.

Pe 29 si 30 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la iDracula (Selari, nr. 10-12, Centrul Vechi) ne vom rasfata cu tot ceea ce este reprezentativ pentru cele doua culturi – de la lucruri hand made, parfumuri si rochii arabesti, bijuterii rafinate, simple sau sofisticate, cosmetice naturale, sapunuri, creme, tatuaje Henna, haine si genti pana la delicioasele produse cu specific divers, un adevarat periplu culinar.


In plus, fiecare va avea sansa sa castige unul dintre premiile puse in joc la tombola surpriza precedata de un show oriental exotic. Sonia Trifan si Roxana Nemes sunt doar doua dintre vedetele pe care avem ocazia sa le intalnim la acest targ – „1001 de nopti” si tot atatea surprize te asteapta sa le descoperi!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare