Vedete din Romania

#gelozie #prietenie #roberto alagna #divort Angela Gheorgiu

Soprana Angela Gheorghiu, la a doua tentativa de divort

Soprana Angela Gheorghiu a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat agentiei Mediafax ca va divorta in viitorul apropiat, iar ca decizia a fost luata de comun acord cu sotul sau, tenorul Roberto Alagna.

"Am hotarat de comun acord si in deplina prietenie cu Roberto Alagna divortul iminent, ce se va pronunta cat de curand. Fiecare isi va avea drumul sau. Nu excludem sa avem spectacole impreuna, in mod natural, asa cum o facem cu toti colegii nostri ca si pana acum", a declarat Angela Gheorghiu.

Soprana este ferma in declaratii, insa nu putem uita ca in 2009 ea a mai avut o tentativa de divort. Angela Gheorgiu marturisea la acel moment ca nu mai poate sta alaturi de un partener care sufera de gelozie.

Totusi, cateva luni mai tarziu, cei doi cantareti de opera au decis sa isi acorde o noua sansa, fara a avea garantia ca mariajul lor va dura pentru totdeauna.

"Nu lucrez sa mearga aceasta relatie. Traiesc pur si simplu. Dragostea exista, asta pot confirma", declara Angela Gheorghiu dupa impacarea cu partenerul sau de viata.

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna s-au casatorit in 1996, iar ca parteneri de scena, cei doi au colaborat pentru spectacolele "Boema", "Traviata" si "Romeo si Julieta".

Sursa foto:imgartists.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului