Vedete din Romania

#emisiune #televiziune #asia #sorana

Sorana intra in concurenta cu mogulii

buTV.ro este adresa la care Sorana Mohamad a lansat prima televiziune on-line din Romania dedicata exclusiv femeilor. Fosta componenta a formatiei A.S.I.A. are experienta in domeniu dupa ce a prezentat mai multe emisiuni la euforia TV. De aceasta data insa, ea nu va aparea in fata camerelor, ci va coordona totul la propria televiziune, in calitate de producator general buTV.ro.

"M-am asociat cu doi parteneri si am deschis aceasta televiziune on-line dedicata femeilor. Am investit multi bani in afacere, dar nu exagerat de multi. Criza a adus si oportunitati de afaceri, iar o serie de televiziuni si-au mutat operatiunile pe internet. Avem avantajul ca ne putem exprima liber fara teama ca membrii CNA ar putea intelege altceva, plus ca fiecare internaut poate accesa la orice ora si de oriunde continutul dorit. Avem si un stream live din SUA cu ultimele tendinte in moda si noutati", a declarat Sorana Mohamad in exclusivitate pentru "ring".

"Confident", cu Alexandra Enachescu

Fosta iubita a dinamovistului Cristi Pulhac a absolvit Cursuri de televiziune si a fost cooptata de Sorana pentru a realiza impreuna cu actrita Ramona Olteanu emisiunea "Confident". Prima invitata a Alexandrei Enachescu e Gina Pistol. Din imbinarea talk-show-ului cu o cafea italieneasca a rezultat emisiunea "Talkaccino", prezentata de fotomodelul Adi Nartea, fost coprezentator al Soranei, si actorul Vali Butnaru, fost coprezentator al lui Teo Trandafir.

Colaborare cu... FBI

Un alt punct de atractie e serialul "Body Tells" ("Corpul spune"), realizat de Mihaela Liliana Stroe. Singurul colaborator din Romania al FBI in Comunicare nonverbala, ea va traduce la buTV.ro, pas cu pas, "limbajul trupului".

"La buTV.ro nu avem studiouri si nu cautam vedete. Fiecare emisiune are alt decor – un club, o cafenea, un teatru – si da senzatia telespectatorului ca se plimba.", Sorana Mohamad, producator general buTV.ro

Casting de... talente

Daca te consideri un talent nativ in televiziune si visezi la o cariera in domeniu, Sorana te asteapta sa vii in echipa buTV.ro. "Vrem sa oferim fiecaruia sansa de a vedea cum e sa lucrezi in televiziune. Nu vor plati nicio taxa. Doar cei care vor fi buni vor fi angajati si vor primi salariu", precizeaza vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare