Vedete din Romania

#Sore costum de baie #vedete intern #sore #showbiz

Sore, in costum de baie la trei luni dupa ce a nascut! Nici nu zici ca a devenit mama!

Cantareata Sore este in al noualea cer de cand a devenit mamica. Vedeta a nascut in urma cu trei luni o fetita foarte dragalasa, de care nu se dezlipeste deloc. 


In acest weekend, artista a profiat de vremea frumoasa de afara si a plecat impreuna cu micuta Erin si iubitul ei la mare. Sore a impartasit aceasta bucurie cu fanii si a postat pe Facebook cateva imagini din minivacanta cu bebelusul.

Din imagini se poate vedea clar ca dupa doar 3 luni, Sore arata spectaculos si a dat jos kilogramele in plus pe care le-a acumulat in timpul sarcinii.

Fanii au fost insa ingrijorati si au comentat decizia artistei de a pleca la mare cu bebelusul atat de mic: ”Cred ca prea devreme ati scos-o la mare. E inca prea micuta pentru asa temperatura mare,.e foarte cald”. Artista i-a linistit imediat. “La anumite ore este ok si pentru ea”, a scris cantareata pe Facebook.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului